Загальний > ДТП
Пригода біля базару
дихлофос:
от цікаво, а що би робили та бикота, коли був не один велосипедист ,а двоє чи троє?герої недороблені і від одного заробили...
нещасники чмошники...
YxTu:
https://youtu.be/jD2sAw0AlJI?list=RDjD2sAw0AlJI
Штир:
--- Цитата: kamyanets від 08.05.2015, 12:40:23 ---Як на мене то є два питання:
1) Чи має має особа право, постукати по капоту неправильно припаркованого авто до спрацювання сигналізації, щоб привернути увагу водія ? Чи можна це кваліфікувати як правопорушення ? За якою статтею ? Я не перший раз так роблю, раніше водії реагували адекватно. Я не проти, щоб по моїй машині хтось стукав щоб спрацювала сигналізація. Як на мене - то ця функція сигналізації використовується найчастіше.
Незалежно від відповіді на перше питання є друге питання:
2) Якщо на особу нападає двоє інших осіб, чи має вона право відбиватись ? Якщо вона відбивається, то хто визнається винним: той хто завдав більше ушкоджень (в розумних межах), чи той хто провокує бійку ?
Бо якщо винен той, хто завдав більше ушкоджень, то при нападі бандюків вам спочатку треба почекати, поки вони завдадуть достатньо тілесних ушкоджень, а вже потім захищатись. І не дай бог, ви підхопите десь патика чи у вас в руках опинеться ніж (хай навіть ви його відберете в нападника).
Словом цікаво, як ці події оцінить суд.
Бо боки ти не можеш захищатись кулаками, сумно навіть думати про самозахист зброєю.
--- End quote ---
Автора вважаю героєм і виправдовую його дії на 100%. Моя порада, якщо дійде до суду то казати, що не стукав по машині, а втратив рівновагу через вузький проїзд, утворений неправильно припаркованим авто (здаєть не ближче 5 метрів до переходу). Або, на крайній випадок кажи, що намагався подати сигнал водію.
Якщо, говорити про те - хто перший вдарив, тоді кажи, що оборонявся бо очевидно, що вони вибігли і перекрили дорогу, а ти намагався швидше залишити проїзну частину, щоб не утворювати перешкоду для інших учасників руху. То був не удар, а спроба звільнитися від "обіймів".
Якщо готовий піти далеко, тоді піди до адвоката і проси в суді компенсацію за марольні і матеріальні (вартість послуг адвоката) збитки. З таким відео, шанси виграти є. Головне не пінься і покажи себе як жертву, а не супер герой по наведенню порядка :)
vitkov:
На скільки мені відомо з тієї історії..
Чоловік 71 років водій Рено припаркувався на тому місці для того щоб забрати сина який впав і розбив голову у тому районі. Менший його напарник це внук який покликав діда забрати тата якому стало злее чи був пянив впав та потовк голову.
На відео видно що вони нервували і шукали родича. Парковка була вимушена та термінова і ввімкені аварійні габарити .
Знаючи той район найближча стоянка там метрів за 150 і то платна.
така ситуація ..І тут налітає борець за справедливість в лапках ..і почалося ..
хоча справедливістю та порядком у тому районі і не пахне.. там все схвачено і поділено ..
Починаючи від торгівців і закінчуючи у Міськраді..Так що там багато роботи боротьби за справедливість. Непочатий край..
А бити нерозібравшись в морду 71 однорічному чоловіку із тиском це велике геройство ..Щастя що той чоловік обійшовся синяком а міг і померти ненароком (бувають такі випадки. тодіб ситуація мала трагічніші наслідки для обох сторін )
думати треба перш ніж шось витворювати ..
Бити пенсіонерів у морду треба мати повагу перш за все до старшого покоління ..навіть у випадках коли вони неправі..
Це моя власна думка..
Стечкин:
бидло віку не має
як за 71 рік воно лишилося бидлом ніхто йому не винен
лізти битися вдвох проти одного - це реально бути конченою гидотою
а коли бидло отримало лише незначну частину того на що дійсно заслужило - відразу побігло жалітися у міліцію
треба подавати в суд Саші Камянцю бо на нього був здійснений цинічний ничим не мотивований напад і Саша отримав неабиякий моральний збиток - я абсолютно серьозно
я все бачив власними очима і можу свідчити на суді - Саша, май на увазі
а таким що захищають мудаків на авто можу лише побажати щоб їх (а ще краще їх жінок/дітей) найскорше переїхав васник того логана і най собі тішать
Навігація
Go to full version