ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Bergamont Vitox 7.2

<< < (3/3)

paravozz:
Сток не цікаво  :)
Опис і плани на майбутнє в студію

Erazel I-st:
О, девайсодрочери прибули.
 Як казав Семюель Клеменс - "На ровері можна їздити, а можна його апгрейдити". Для чого ровер саме йому кожен вибирає сам  :D
 Єдине що я би радив змінити це педалі. На якісь платформи зубаті типу таких

Бо це відчутно змінює відчуття від велосипеда на нерівних дорогах. Краще коли нога міцно тримається педалі. В ідеалі взагалі контакти поставити, але це вже на любителя. Просто так їх не варто ставити, треба чітко бути готовим до їх особливостей. А от платформи зубаті це "маст хев". Ну це чисто моє ІМХО, я буду на ньому настоювати  :)

Myhail1:
Та ладно,будуть апгрейди,в майбутньому ,поки що вистачає того що є,а ньє вже апгрейдив  ,шини замінив Shcwalbe Marathon 26x2.0 на Smart Sam 26x2.25, помив сьогодні ,тоже апгрейд ,вага зменшилась :D.

Стечкин:

--- Цитата: Erazel I-st від 24.04.2015, 16:14:19 ---О, девайсодрочери прибули.
 Як казав Семюель Клеменс - "На ровері можна їздити, а можна його апгрейдити". Для чого ровер саме йому кожен вибирає сам  :D

--- End quote ---

а тобі в житті що важливіше - результат, чи сам процес ???

Sany:

--- Цитата: Стечкин від 25.04.2015, 12:46:58 ---а тобі в житті що важливіше - результат, чи сам процес ???

--- End quote ---
Ну тут є варіанти... Одні більше їздити люблять, іншим приносить задоволення крутити гайки... Але найбільший кайф це коли задоволення приносить і те, і інше ;)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[*] Попередня сторінка

Go to full version