ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда

поможіть з гідравлічним тормозом

<< < (2/3) > >>

org100h:

--- Цитата: Sany від 16.04.2015, 11:09:34 ---От мені цікаво чи можна в шімановські тормоза автомобільне мінеральне масло лити? 15w-40

--- End quote ---
Я в магуру лив звичайну синтетику 5w. Гальма працювали нормально, ручки тверді були, но то магура, вона на воді буде працювати.
15w буде загусте. в гідролініях дуже тоненькі канавки, ручка просто не буде вертатися нормально.
можна ше сітроенівське LHM+ юзати, ляти і в вилку і в гальма :)

Erazel I-st:
Sany лий коньяк і не випендрюйся  :). А якщо серйозно то НІ. Мінеральне воно то мінеральне, але це говорить лише про його походження. ніякого відношення до мінералки тормозної воно не має. Хлопчина так попросив на базарі мінеральне масло для тормозів. Ідіот продавець йому й продав мінеральний ДОТ. А потім хлопчина думав чого ручки так туго ходять.
 Краще купити алігаторовське масло 100мл десь баксів 7 має вартувати. Я тою пляшечкою вже років 7 докачую(не наново, а просто доливаю коли ручки замягкі) свої шіманки.

papawko:
метод доливання і постукування гідролінії допоміг.  Данке усіх хто відгукнувся!

Sany:
значить треба міняти. Вчора прокачали, тормоза появились. сьодні пробував - теж все добре... хз... Але тепер сикітно :)

org100h:

--- Цитата: Sany від 16.04.2015, 13:48:08 ---значить треба міняти. Вчора прокачали, тормоза появились. сьодні пробував - теж все добре... хз... Але тепер сикітно :)

--- End quote ---
В тебе ж вібряки?

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version