Мандрівки > Заплановані

В Кременеччину на Паску! (11-13) ; )

(1/1)

Horsbor:
Привіт всім, спішу повідомити, що завтра, тобто 11-го квітня невеличка компанія роверистів виїде за наступним маршрутом:

Тернопіль-Кременець-Шумськ-Ланівці-Збараж-Тернопіль. Також розглядається питання їхати до кременця через Почаїв (позначено блакитним).

Буде гарно, то я обіцяю, хто любить природу і кременецькі гори тому до нас. По дорозі буде вдосталь всяких атракцій...
Темп їзди спокійно-релаксовий.)

Отже, кому цікаво можете писати в пп, або: 093 о57 9вісім о9

YxTu:
11 вело квест вже налаштувався на нього.

а так думаю приєднався б)

Horsbor:

--- Цитата: YxTu від 10.04.2015, 10:35:29 ---11 вело квест вже налаштувався на нього.

а так думаю приєднався б)

--- End quote ---
А, і справді...я у вирі теперішніх і всяких майбутніх-запланованих подій і не звернув увагу шо його перенесли на ці дні. Сам би взяв участь, але багато хто (як от ми) вибирається в цей час за місто.

P.S Виїзд зранку не пізніше 9.30

Erazel I-st:
Я би казав їхати через почаїв. Більше побачите :). та й нафіга вам по тій завантаженій трасі пиляти.

Horsbor:

--- Цитата: Erazel I-st від 10.04.2015, 20:29:29 ---Я би казав їхати через почаїв. Більше побачите :). та й нафіга вам по тій завантаженій трасі пиляти.

--- End quote ---
Твій допис кладе один камінчик на шальку терезів в користь того шоб їхати таки через Залізці-Почаїв. Дякую, бо ми ше думаєм над цим.)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

Go to full version