ТехМайданчик > Обслуговування та ремонт велосипеда
"Мовиль"
Erazel I-st:
Енді, ти будеш здивований але багато змазок для ланцюга робиться на основі парафіну 8)
Erazel I-st:
--- Цитата: CoRacK від 04.03.2009, 17:18:12 ---Я згоден з Andy, навряд чи надовго ця "змазка" зостанеться в ланцюгу.
--- End quote ---
Небачу причин чого їй "витікати" з ланцюга якщо звичайне масло не витікає(мається наувазі за короткий строк). Тим більше воно призначене для нечасто нанесення, тобто користувач має нанести і забути на довший час. Тому підрозумівається його "довговічність". А ну хто має машину розказуйте чи користувались таким. І як воно себе показує.
xlibes:
Та й той парафін і всі мастила робляться з нафти. Так що мастіть чим попало :)
Я он весь 2006 рік відкатав з ланцюгом, який ніколи не мився, а змащувався лише салідолом.
CoRacK:
--- Цитата: erazel від 04.03.2009, 17:26:47 ---
--- Цитата: CoRacK від 04.03.2009, 17:18:12 ---Я згоден з Andy, навряд чи надовго ця "змазка" зостанеться в ланцюгу.
--- End quote ---
Небачу причин чого їй "витікати" з ланцюга якщо звичайне масло не витікає(мається наувазі за короткий строк). Тим більше воно призначене для нечасто нанесення, тобто користувач має нанести і забути на довший час. Тому підрозумівається його "довговічність". А ну хто має машину розказуйте чи користувались таким. І як воно себе показує.
--- End quote ---
А вона не витече ;D, де ти видів, щоб парафін витікав? Вона викришиться досить швидко, через слабку адгезію до поверхні ланцюга. Всі гуснучі змазки для ланцюга досить липкі і видерти їх з ланцюга не легко. Діло не в основі змазки, попробуй змасти парафіном :), а в тих присадках, які забезпечують достатню пластичність і адгезію змазки та робочі умови (температура, вологість еtc.)
Навігація
Go to full version