Мандрівки > Майбутні

Поїздка на "майскіє"

<< < (2/3) > >>

Стечкин:
7:45 Тернопіль-Заліщики
вихід на ст.Гадинківці, за 2 зупинки до Чорткова, десь після 10 годин
40 км -десь о 13 будеш в Скалі-Подільскій
зразу на в"їзді повернути ліворуч і опинишся за 1 км на фортеці - там зупинка на обід
прямо, туди де знак-стрілка показує, не їдь - то для транзитного транспорту
потім ще 40 км і будеш десь о 16 в фортеці в Кам.-Под.
там десь ночуєш
наступний день 30 км до Хотина
далі або на дизель або власним ходом:
1. Нирків - водоспад
2. Язлівець - фортеця, монастир, костел
3. Бучач - фортеця
4. Рукомиш біля Бучача - історично-культурний комплекс: пещери монахів, дорога хресного хода, архітектурний релігійний комплекс
5. Зарваниця
а там 40 км до Тернополя

Ізю не слухай, він мені третій рік тирчить пляшку вотки...

Horsbor:
Тут думаю буде доречно запостити звіт з подорожі за схожим маршрутом. Може згодиться.)
http://hors-bor.dreamwidth.org/30034.html

Стечкин:
ви ще під дощи потрапили - мабуть то таки Ліда півдня свій ровер відмивала перед поїздкою

Erazel I-st:
Та ні, то маршрут проклятий. Ми теж під дощ були попали. Причому в такий холод що хотілось на все плюнути і повернутися до Чорткова  :)

Стечкин:
Еразел не шарить

коли йа їхав вперше, а їхали ми вдвох з Вінтажем, то перший день сонце валило - хоч в шортах їдь - а відбувалась поїздка в останні вихідні березня

а на другий день зрання сонечко, потім нема сонечка, потім дощ, а потім сніг
мені ще якось так - бо мав штани/куртку з гортекса, а Віталік був у аутентичному китайскому спортивному костюмі з тернопільського базару. його спочатку добряче замочило, а потім сніжком присипало
їде Віталік шота засумувавши, одяг на ню хрум-хрум і мувить шо тре якусь хату шукати жобись сухо було ночувати
йа ніц проти не маю, але ж тієї хати навіть близько не видко і ночівля передбачається у лісі в наметі на свіжовипавшому снігу
а Віталік вже геть сумний
і так приїхали ми в Кривче, а там попри дорогу дві вежі
а в другій вежі пару метрів від землі вхід
ми туди ровери позатягли, самі влізли і там ночували
аборигени не швендяли, бо в таку погоду лише кончені геть чисто дурні на двір виходять
але вотки не було де купити, отож я був тверезим і за життє думав і став з тієї пори переконаним мізантропом....
а наступний день по свіжому снігу в Борщів на дизель

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version