Мандрівки > Майбутні
Поїздка на "майскіє"
Lean:
--- Цитата: Pavelko від 06.04.2015, 21:08:41 ---Привіт усім!
На вулиці стає усе тепліше і тепліше, а думка про те, що попереду травневі свята та бажання якомога швидше осідлати свого коня не дають заспокоїтись.
Саме тому в голову приходять різного роду наполеонські плани, найадекватніший з яких - зібрати друзів і рванути в Кам'янець-Подільский. Не знаю чи вийде чи ні, але хочеться неймовірно..
Так от в чому питання. Раніше ніколи дальше Тернополя не виїжджав. Ну тут швидше проблема не в фізичній формі, чи велосипеді, а в нестачі досвіду дальніх поїздок.
З цього випливає ціла купа питань. Отож бо..
-Чи реально взагалі таке зробити за 3 дні? ( Тобто Тернопіль-Кам'янець-Тернопіль. Можливий варіант туди на велосипедах, назад поїздом)
- Як правильно розрахувати маршрут? Тобто к-сть кілометрів за день, ночівлі і т.д.
Можливо хтось уже їздив так, буду радий будь-яким порадам та образам типу " геть здурів таке робити, метнись краще круг озера кружок, вистачить"
Аве!
-
--- End quote ---
Підтримую, на травневі свята є також бажання якомога швидше осідлати свого коня. Я за но також немаю досвіду дальних поїздок більше як на 100 км. Но при виликому бажанні все получиться.
Три дні достатньо якщо чверть маршруту проїхати поїздом, краще розбити на чотири дні.
Хто за пишіть рванем на Кам'янець-Подільский, можливо Хотин.
YxTu:
--- Цитата: Lean від 27.04.2015, 21:23:28 ---Підтримую, на травневі свята є також бажання якомога швидше осідлати свого коня. Я за но також немаю досвіду дальних поїздок більше як на 100 км. Но при виликому бажанні все получиться.
Три дні достатньо якщо чверть маршруту проїхати поїздом, краще розбити на чотири дні.
Хто за пишіть рванем на Кам'янець-Подільский, можливо Хотин.
--- End quote ---
Я за !
aksenova.rima:
я хочу на байдарках попробовать
Стечкин:
--- Цитата: aksenova.rima від 26.01.2016, 13:32:23 ---я хочу на байдарках попробовать
--- End quote ---
ну ти ж трохи спрямуй народ на істинний шлях, а то під впливом Еразеля ми геть здичавіли - вот йа навіть і не знав шо з Тернополя до К-Подільского байдарками дістаються...
Vetalj:
--- Цитата: aksenova.rima від 26.01.2016, 13:32:23 ---я хочу на байдарках попробовать
--- End quote ---
можно і на байдарках так я ці екстрімали :) http://idaprikol.ru/f/4LMvvySa3
Навігація
Go to full version