Загальний > Флуд, Флейм і Оффтоп
Магазин вживаних велосипедів з Європи на Дружбі
vitkov:
--- Цитата: jfkone від 01.04.2015, 21:07:04 ---а з іншого боку, подивіться в ріа, оголошення про роботу. зп там рідко перевалює за 2500 грн. відповідно більшість людей не може собі дозволити будь-шо (нове) за теперішніми цінами
--- End quote ---
при таких зарплатах ашан за 4 тис грн це знущання ..Жалко навіть тих людей які прагнуть купити велосипеда і непетрають у ньому .
Співідношення цін та зарплат мені підказує думати шо робиться якийсь експеримент над простими людьми,як вижити та жити
jfkone:
--- Цитата: vitkov від 01.04.2015, 21:27:21 ---при таких зарплатах ашан за 4 тис грн це знущання ..Жалко навіть тих людей які прагнуть купити велосипеда і непетрають у ньому .
Співідношення цін та зарплат мені підказує думати шо робиться якийсь експеримент над простими людьми,як вижити та жити
--- End quote ---
а от тут згоден повністю)
switch:
тут що всі народились після 90 року чи що? можна подумати що "чудові" 90-ті вже всі забули і розніжились. Експерименти.... Ніхріна, це якраз таки жорстока реальність, а не експеримент. Причом в рази гірша ніж в 90-ті, бо тоді ми імпортом розбалувані не були, то й не сильно стогнали. :)
prizrak_design:
--- Цитата: switch від 02.04.2015, 09:26:29 ---тут що всі народились після 90 року чи що? можна подумати що "чудові" 90-ті вже всі забули і розніжились. Експерименти.... Ніхріна, це якраз таки жорстока реальність, а не експеримент. Причом в рази гірша ніж в 90-ті, бо тоді ми імпортом розбалувані не були, то й не сильно стогнали. :)
--- End quote ---
Тоді і дешевого Китаю не було. І секондів не було. І інтернету не було. І взагалі нічого не було ;) Так що зараз ситуація ніяк не в рази гірша. Але то всьо офтоп ;)
xlibes:
Велосипеди - то тепер розкіш :)
Колись усім співробітникам хвалився, що їжджу на роботу ровером і економлю на транпорті. Тепер можу казати те саме, але звучить воно зовсім інакше.
Особливо для тих, хто ще не має велосипеда.
Теперішня криза таки добряче вдарила саме по нашому споживацтву. Хоча частині людей і на необхідні речі вже не вистачає.
Зараз можна проводити експерименти на тему: а без чого я можу обійтися.
Без ровера мені наприклад важко обійтися. Ось зараз вивчаю ціни на покришки і вони дуже тішать. Але одну, хоча б на заднє колесо, треба таки купити.
Навігація
Go to full version