Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Ще один маленький плюс пересідати з маршруток на велосипеди

<< < (9/11) > >>

vitkov:

--- Цитата: Erazel I-st від 27.02.2015, 08:35:56 ---Ги, мені може пояснити чого солярка (по суті відходи від перегонки нафти в бензин) вартує вже більше чим 92 бензин?  :)

--- End quote ---

Як відповідають  на запитання у Одесі    А почєму так  дорого ? ...Потому что дєньгі очень нужні...   Солярка у більшому попиті чим 92  бензин, напевне  тому і дорожча

vitkov:

А ми заради принциповості підтримаймо велосипедний транспорт

Ulka:
ага, з 1 березня дорожчає електрика - так шо і троліки скоро тоже стануть не 1,5 - а 2 або і більше  >:D

люди, а вам не здається дивним - що коли бензина була по 14 - то маршрутки кричали, що вони ніц не заробляють. тепер бензина по 30  :o - а вони їздять і мовчать  8). я думала що всі маршрутки стануть - а нє, їздять  :D

я вже давно бойкотую маршрутки, хожу пішки з Дружби на Новий Світ. Два рази ходила аж на Протасевича  :o   Похудала на 2 киля, тиск майже не мучить  :)
Тільки коли дощ - то малу шкода - то тоді їдемо маршруткою. скоро потепліє і перейдемо на роверка. Бо зараз малій там холодно сидіти. А сильно тепло не завдягаєш - бо їй там дупа не влізе в те крісло  :D :D :D

vitkov:
з Дружби на Новий світ  :o :o :o. Не кожному дано мати такий маршрут  :)

Erazel I-st:
Вітьков, а ти що через центр такий маршрут ходиш? Зазвичай люди йдуть по набережній  :P . Так що то не далекий маршрут.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version