Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Ще один маленький плюс пересідати з маршруток на велосипеди
дихлофос:
--- Цитата: switch від 20.02.2015, 10:08:59 ---Мене завжди пре залежність водіїв від машини :)
Так послухати їх - машина це свобода, це можливості і т.д. і т.п. (ну коротше любий водій - то збірник рекламних кліше).
А поговориш по суті, де мол бували, що бачили: туди не їздив - бо дорого, туди не ходив, бо нема де машину лишити. На пікніки виїжають стабільно в смітярки, бо пройти 500 метрів пішки - і чиста галявина, але ж то машиною не доїдеш :)
Коротше водії - то нещасні люди.
А ще забавніше, коли вони починають мені писати, що я їм заздрю, бо в мене машини нема :)))
--- End quote ---
я згідний, на 100 проц. вони тільки думають, що вони вільні. а від чого вони вільні? від здоров"я? практично всі водії палять, тож висновок-гроблять легені. вони обмежуються в рухах-то теж немалий мінус. ну і норовлять при їзді викинути у вікно як не окурок, то огризок..
Ну не думайте, що я ярий ненависник автомобілів . В мене він теж є і я ним користуюсь.;але, то лиш при необхідності, бо за рік проїжаю 10000 км, не більше. Кайфу я від цього не отримую ніякого, і це мені зовсім не цікаво. А от вєл--то друга справа. Коли їдеш по тій самій дорозі, що їхав авто-- вспіваєш розгледіти куча цікавих деталей, викручуєш на вперті підйоми, мружишся через окуляри вранішньому сонцю і обіймаєш очима повороти доріг по карпатським перевалам.Це -стиль життя, це -мрія, це--жага нового!!! :)
Erazel I-st:
Та ти поет однако :)
дихлофос:
--- Цитата: Erazel I-st від 21.02.2015, 20:34:04 ---Та ти поет однако :)
--- End quote ---
ну то зовсім не вірші;але велосипед--то наша спільна пісня!!! :)
Sany:
--- Цитата: Erazel I-st від 21.02.2015, 18:04:31 ---Та по ідеї це взаємодоповнюючі транспорти.
--- End quote ---
Тут згідний на всі 100.
Я таки задумався про велобагажник собі...
Vadila:
Таки побільшає велосипедистів.
Навігація
Go to full version