Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ

Ще один маленький плюс пересідати з маршруток на велосипеди

<< < (3/11) > >>

switch:
Мене завжди пре залежність водіїв від машини :)
Так послухати їх - машина це свобода, це можливості і т.д. і т.п. (ну коротше любий водій  - то збірник рекламних кліше).
А поговориш по суті, де мол бували, що бачили: туди не їздив - бо дорого, туди не ходив, бо нема де машину лишити. На пікніки виїжають стабільно в смітярки, бо пройти 500 метрів пішки - і чиста галявина, але ж то машиною не доїдеш :)
Коротше водії - то нещасні люди.
А ще забавніше, коли вони починають мені писати, що я їм заздрю, бо в мене машини нема :)))

Стечкин:

--- Цитата: switch від 20.02.2015, 10:08:59 ---Мене завжди пре залежність водіїв від машини :)
Так послухати їх - машина це свобода, це можливості і т.д. і т.п. (ну коротше любий водій  - то збірник рекламних кліше).
А поговориш по суті, де мол бували, що бачили: туди не їздив - бо дорого, туди не ходив, бо нема де машину лишити. На пікніки виїжають стабільно в смітярки, бо пройти 500 метрів пішки - і чиста галявина, але ж то машиною не доїдеш :)
Коротше водії - то нещасні люди.
А ще забавніше, коли вони починають мені писати, що я їм заздрю, бо в мене машини нема :)))

--- End quote ---

чиста правда!
від себе додам, шо купуючи авто людина скорочує собі дорогу насамперед на цвинтар - років на 10 )))))))))))))

andruhamel:
З таким курсом долара не думаю, що появиться багато нових велосипедистів. Хіба старі вєліки з підвалів повитягують...

Sany:

--- Цитата: switch від 20.02.2015, 10:08:59 ---А поговориш по суті, де мол бували, що бачили: туди не їздив - бо дорого, туди не ходив, бо нема де машину лишити.

--- End quote ---

Я був в Польщі, Румунії, Болгарії, Греції на машині.
Україну теж трошки об"їздили з друзями на машині. Все відносно і по розповідях 2х-3х чоловік не треба судити про всіх.

Хоча погоджуюсь... Зараз їздити на машині реально дорого.

switch:
Не бачу сенсу влазити в суперечку, можливо так - ти вийняток, який тим не менше підтвержує правило.
Суть не в тому, скільки країн проїхав водій і що він бачив з вікна свого авто, суть в тому, що заглядати на гору з-під козирка авто це одне, а зовсім інше - це вийти на полонину безпосередньо під її вершиною і побачити всю її велич прямо перед собою.
Я багато перетинаюсь з водіями, я не перебільшу, якщо скажу, що максимум тотальної для більшості з них - то приїхати на якесь доступне озеро, чи галявину, і попікнічити в місці, де до них сидіти тисячі інших і за спиною гора сміття.
Я от знаю чувака, з яким я їздив по закарпаттю протягом двох років мабуть щомісяця: як думаєш, скільки замків він бачив на закарпатті? :) один. на який його витяг таки я - Невицький. І потім він ще довго хвалився фотографіями звідти :)
А ще один мій зняйомий затятий тусонщик. Найяскравіший його спогад - це поїздка клубу на Драгобрат. Але уви до Драги вони не доїхали - двіжок не потянув таку "дорогу". Тому пікнічили вони на галявині з крокусами, но ні Стога, ні Жандармів, ні Близниць - логічно не побачили.
Ну тобто якщо ти хочеш отримати справжнє, не синтетичне, не перетравлене до тебе кимось - то доведеться зїжати з асфальту і йти пішки.
Я не проти машин, машина це справді додадкові можливості, але тільки для тих, хто не впав в залежність від неї :)
Якось так.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version