Загальний > ВКРАЛИ ВЕЛОСИПЕД

вкрали Mifa McKenzie Hill 800

(1/5) > >>

vooovchic:
сьогодні близько 18:20 вкрали  Mifa McKenzie Hill 800 чорного кольору в Теребовлянському районі с. Плебанівка номеру рами нажаль не має...
з лівої сторони рами є наклейка "ВЕЛОДЕНЬ 2014"
прохання якшо хтось побачить можливо в тернополі чи ше десь повідомити мій номер 0678800957

obach2393:
Додаю фотографії

vitkov:
коли є велосипед .Майте час записати номер рами .Якщо зичайно він є ..сьогодні незнаючи номер рами і непітверджуючи його наявність навть  знайшовши велосипеда нічого недокзуємо ...

Велосипед Мак Кензіе велосипед не високого рівня .. без елементарних доказів власності  навть знайшовши його нереально доказати факт  угону . Жаль власника як велосипедиста  ,але будьте впевнені ,Ваш велосипед крав Чайник !!

Віктор по Центрі ..Мені ясно хто Ваші друзі запитань немає

obach2393:
Ніколи не думав шо з дому в мене вкрадуть велосипед вкрадуть а тепер буду знати шо потрібно буде відразу переписати номер рами і поробити фотографії бо це єдині фотографії які в мене є
Буду надіятися шо його нікуди не вивезли і з часом знайдеться

YxTu:
ох йолки, помню ту поїздку, Вітя нас тоді перший раз по трасі петриківській повозив, це ж мої телефоном фото робилось,
у випадку як найдеться можу піти свідком...  8)

ось ссилка на архів додаткових фото:
http://www.ex.ua/604021284801
 для власника 

Там на маккензі 28 колеса були власник нарізав на ньому як справжній спортсмен...

ось так виклав якщо архів не скачається...

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

Go to full version