ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Тепер і в мене є ровер :)

<< < (6/8) > >>

Kotandrey:
Я б напевно не обклеював раму плівкою, виключно якісь декор лінії, в рідному кольорі вона цікавіша, думаю з часом сам зідреш :)
От блін, одразу хочеться все перебрати, якась вже хвороба )))))

Kotandrey:
Sany вон дивись на раму, ідентичну нашим, яку я знайшов по номеру вказаному під кареткою
Один в один з нашими ) Це Merlin Malt 1 десь 2006 - 2008 років

Набагато крутіше  дивиться, коли рама срібна а все інше чорного кольору, ну це чисто моя думка звичайно )

Sany:

--- Цитата: Kotandrey від 19.02.2015, 09:40:50 ---Набагато крутіше  дивиться, коли рама срібна а все інше чорного кольору, ну це чисто моя думка звичайно )

--- End quote ---

В мене лак був в дуже страшному стані, купа царапин і потертостей... тому тимчасово, напевно, заклеїв плівкою... надоїсть, візьму 200 грн і переклею в інший колір... Наразі мені подобається. Та і гроші ще на машину йдуть.

Kotandrey:

--- Цитата: Sany від 19.02.2015, 10:11:36 ---В мене лак був в дуже страшному стані, купа царапин і потертостей... тому тимчасово, напевно, заклеїв плівкою... надоїсть, візьму 200 грн і переклею в інший колір... Наразі мені подобається. Та і гроші ще на машину йдуть.

--- End quote ---
Ти краще б, коли ще байк не був зібраний, покрасив би його в хорошій майстерні однокольоровою краскою, а тоді вже збирав, винесло б тобі практично однакові кошти )

Sany:

--- Цитата: Kotandrey від 19.02.2015, 10:23:18 ---Ти краще б, коли ще байк не був зібраний, покрасив би його в хорошій майстерні однокольоровою краскою, а тоді вже збирав, винесло б тобі практично однакові кошти )

--- End quote ---
Покрасити я і сам можу. Це не проблема. Інше питання - що я не хочу. Питання по рамі закрите.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version