Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Зимові забави
Erazel I-st:
--- Цитата: switch від 11.01.2015, 12:03:41 ---а про рельєф - то навіть у нас тут в районі пронятина, де даунхільщики наші ганяють - цілком можна було б катати.
--- End quote ---
Слухай, не ламай мені мізки. Я хвилину думав де біля Теребовлі є Пронятин :D
Erazel I-st:
--- Цитата: switch від 11.01.2015, 12:03:41 ---Заофтопили злісно. може хто б виніс розмову в окрему вітку, а то мені вже соромно стає :)
--- End quote ---
Усьо, зробив
Vetalj:
--- Цитата: switch від 10.01.2015, 20:53:55 ---мужики, а які у вас "зимові" інтереси, крім вела?
так просто цікаво стало, хто ще чим дихає. вчора в Буковелі відкатав на сноуборді - по снігу таки прикольніше за вел... але, блін, дорого :)
--- End quote ---
також їздимо компанією 20-30 чоловік на Драгобрат катати на лижах і бордах... збираємось на кінець місяця але ще не знаю які ціни будуть і як в мене з роботою буде бо поки що роботи 2 тижня нема *dontknow*
і на кайті хотілось би спробувати але як вже казали тут дороговато :)
peres:
--- Цитата: Erazel I-st від 11.01.2015, 11:56:53 ---А в районі Кременця хіба нічого нема? Вроді ж там навіть бобслейну трасу колись побудували. Значить рельєф підходящий.
--- End quote ---
а во на маєш :) https://www.youtube.com/watch?v=7BJfdf8L3MY
switch:
рельєф там справді досить нічого - зниження на 70 метрів на приблизно пів кілометрі траси. Це десь як середина 14-ї траси в Буковелі:
цікаво, що в гугл-ерзі пракично немає фотографій того місця - мало хто знає про неї чи що :)
Навігація
Go to full version