Загальний > ТЕРЕВЕНІ-ПЕРЕБЕНДІ
Зимові забави
switch:
мужики, а які у вас "зимові" інтереси, крім вела?
так просто цікаво стало, хто ще чим дихає. вчора в Буковелі відкатав на сноуборді - по снігу таки прикольніше за вел... але, блін, дорого :)
думав піти з дошкою десь в ліс, "побеккантрити" злегка - а тут відлига, зараза... :(
і знову остався тільки вел.
Erazel I-st:
Блін, ну що за запитання? :) Ти всерйоз думаєш що тут хтось сноукайтінгом займається :). Та ясен фраг що стандартний набір: коньки, лижі, сноуборди.
switch:
кстаті про кайтинг - а продавався колись на форум-те-юа кайт, і хтось його купив (хоча могли і не з тернополя купити). недорого продали, я би взяв, але для мене трохи замалий. цікаво було б спробувати, ще й такий "полігон" в центрі міста маєм :)
хоча то трохи дороговате задоволення.
але, блін, у нас в країні мати хоббі взагалі дорого :) навіть той же вел.
Стечкин:
--- Цитата: switch від 10.01.2015, 20:53:55 ---мужики, а які у вас "зимові" інтереси, крім вела?
так просто цікаво стало, хто ще чим дихає. вчора в Буковелі відкатав на сноуборді - по снігу таки прикольніше за вел... але, блін, дорого :)
--- End quote ---
я як раз шукаю з ким в Буковель поїхати
там вдвох елементарно можна зекономити - купити зранку абонемент із знижкою, пів-дня один катається, потім пів-дня інший
денний абонемен т діє з 7:30 до 19:30, тобто виходить по 6 годин на рило - мені вистачає навозитися до повної усрачки
так шо май на увазі
на Ізраєля не дивися - той мені третій рік тирчить бутилку воткі
myr4inkofff:
--- Цитата: Стечкин від 10.01.2015, 21:30:09 ---я як раз шукаю з ким в Буковель поїхати
там вдвох елементарно можна зекономити - купити зранку абонемент із знижкою, пів-дня один катається, потім пів-дня інший
денний абонемен т діє з 7:30 до 19:30
--- End quote ---
Цікаво: а чим по пів дня займатись? Одному і іншому потім пів дня :nono:
Навігація
Go to full version