ТехМайданчик > Наші залізні коні :)

Мій CYCO

<< < (5/7) > >>

дихлофос:
сміх-сміхом, але.....
от  скажи мені  , Вітков,  дурному , старому, колгоспнику: ти мав один недовелосипед, так?
на форумі  вже цю "жовту блискавку" проспівали рік назад, ти би мав зрозуміти щось...
а тепер ти , замість одного нормального вєла , купив  два напів- вєла...
ну  недоходить  мені ніяк, чому  ж ти не тягнешся до кращого???
сім"я , діти? розумію. є в моєї дружини і в мого малого по вєлу, ну і я їх практично ніколи  біля себе не бачу.
спочатку  я нервував , упрошував, заставляв, психував...та це все  дарма.
Бо  неможливо заставити любити  те , що не лягає  до серця, те, що не є  мрією.
То ж  навіщо  спотворювати  своє бачення мрії???
Зразу ж прошу вибачення за свій пост, але це моя думка, і я можу її виразити. *dontknow*

Terrorist:
Шо ж ти, vitkov, так свою породисту Ямаху запустив? Дивлюся на ті вілсети, серце болить, очі сльозяться і вухо сіпається.  :lipsrsealed:
По феншую там мають стояти Кренк Бразерс Опіум 3, без варіантів... Інакше негритянки будуть замічати той ровер тільки після наїзду. :roverbike:

Стечкин:
а вот нема шо на тс гнати
він є порядний сем"янин, а не якийсь баламут і збоченець типа стєчкіна, в якого весь сенс життє зводиться до того, або чорну сіську помацати

а шодо зауважень Юри Дихлофоса можу пояснити дуже просто - Вітков в глибині душі є поет і філософ
простій людині таких не зрозуміти
по великому рахунку їх взагалі неможливо зрозуміти, але саме такі як Вітков зумовлюють розвиток людства, не дають нам перетворитися на стадо жрущої і срущої худоби...

vitkov:

--- Цитата: дихлофос від 06.01.2015, 21:41:40 ---сміх-сміхом, але.....
от  скажи мені  , Вітков,  дурному , старому, колгоспнику: ти мав один недовелосипед, так?
на форумі  вже цю "жовту блискавку" проспівали рік назад, ти би мав зрозуміти щось...
а тепер ти , замість одного нормального вєла , купив  два напів- вєла...
ну  недоходить  мені ніяк, чому  ж ти не тягнешся до кращого???
сім"я , діти? розумію. є в моєї дружини і в мого малого по вєлу, ну і я їх практично ніколи  біля себе не бачу.
спочатку  я нервував , упрошував, заставляв, психував...та це все  дарма.
Бо  неможливо заставити любити  те , що не лягає  до серця, те, що не є  мрією.
То ж  навіщо  спотворювати  своє бачення мрії???
Зразу ж прошу вибачення за свій пост, але це моя думка, і я можу її виразити. *dontknow*

--- End quote ---

Все я прекрасно розумію. Складаю досить хороший  найнер для себе , так що мрія невтрачена. Лишилось вибрати ще вилку .

Крім ямахи ( у лапках )  маю велосипед на 28 колесах , мені його вистачає

А два  недовелосипеди ( так я іх неможу назвати , вони просто специфічні ) , також мають певну мету ,і вибір був  досить обдуманий для певної цілі,  яку я бачу.

З паном  Стєчкіним   погоджуюсь.  Велосипед  - це конструктор і думаю завжди є час зробити, те що  хочеш ,чи довести до пуття.

"Вінігрет"  у велосипеді це не вирок .

дихлофос:

--- Цитата: vitkov від 07.01.2015, 14:36:26 ---Все я прекрасно розумію. Складаю досить хороший  найнер для себе , так що мрія невтрачена. Лишилось вибрати ще вилку .

--- End quote ---
о , це вже цікаво.молодець.  А які  вимоги до вилки? нова-вживана?шток прямий чи конічний? пружина чи повітря? :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version