Мандрівки > Майбутні

Веломарафон 2009

<< < (3/4) > >>

skeleton13:

--- Цитата: wuwuzange від 28.02.2009, 16:51:26 ---
--- Цитата: skeleton13 від 27.02.2009, 20:42:05 ---Я походу зв*зався з тими тіпочками, планую приєднатись на 3 етапі до них */\* :)

--- End quote ---
ровер і ти сам відповідаєте тим вимогам, які там поставили? :)

--- End quote ---
На даний момент велик майже відповідає тим вимогам :)Шо треба то тільки камери поміняти, а то латка на латці ;D І ше одне, то треба десь багажник нарити) І ше треба буде назбирати пару гривень купити шльом і ті "велоштани". А на рахунок спортивної форми, хорошого здоровя, а тим більше командний дух, то всьо завжди при мені  8) Думаю до липня місяця помиму навчання буду трохи готуватись до тієї поїздки */\*
П.с. По можливості планую бути штатним медиком :)

Юрка:
о можливо і я приєднаюсь 28 :)

Erazel I-st:
Юрка май совість. тебе ні за технічним станом, ні за розміром коліс на за віком не приймуть. У тебе ж байк розвалюється. І якщо біля тернополя поломка така нічого страшного, пішки до вечора додому дотопаєш, то в такій поїздці це кірдик.

skeleton13:
100%! Юрка я не ризикну з тобою туда рванути з тобою на тому байку, хіба підлатаєш того велика так шоб там ніц не стукало і навіть не шелестіло ;D Еразель, а на рахунок коліс то думаю пофіг, Юрка і на таких льотає шо "дай дорогу" :D А вік...думаю то не дуже велика проблема...хотя придертися можуть... :roverbike:

Erazel I-st:
Вік проблема, бо йому нема 18, і за нього хтось має нести відповідальність.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version