така штука була серед школярів весною. В дендропарку між магазином Карпати і Кутківцями. Правда там траса була недовга, зате принцип той самий. Думаю можна щост таке замутити і у нас, місцевостей підходящих купа. Думаю ми з вітальком можемо сходу 2-3 точки найти для таких змагань. Інше діло чи багато учасників буде.
З.І. Прикол був. Там школярі, не діти зовсім 15-17 років потім ще ганяли коло в 1 км типу КК, десь за 3.50-4.30. Я собі потім на дурняка рішив спробувати. 3.30 вижав. Причому я був на своїй РокМашині, тобто лісапеді для гонок аж ніяк не призначеному. Неміг поняти чи то я тоді був таким кабаном, чи то "діти" "розслабилися". Аж згодом я зрозумів де собака зарита, там по трасі йде рівнини трішки, незначний(відносно) підйом, спуск довгий(десь 60-70% довжини траси) в міру горбатий і пологий і дальше рівнина. Напевно ось цей довгий спуск і дав мені перевагу. так як через підвіску і товсті колеса я небоявся розвивати велику швидкість, чи мі компенсував свій програш на підйомі/рівнині
.