Мандрівки > Звіти

Snowbike 09 Львів

<< < (8/11) > >>

Віталько:
Сашко, розслабся, дочекайся хоч весни :). Зимою нема шо робити, копати і так не будеш, хіба шо во лісі покататись нашому. Або на тій самій біатлонці покататись по лісі.

bhagavan:

--- Цитата: Віталько від 25.02.2009, 22:49:40 ---Сашко, розслабся, дочекайся хоч весни :). Зимою нема шо робити, копати і так не будеш, хіба шо во лісі покататись нашому. Або на тій самій біатлонці покататись по лісі.

--- End quote ---
Вітальку, весна вже в Неділю.. .кого чекати?

Віталько:
Я мав на увазі весни не по числах а по погоді

Erazel I-st:

--- Цитата: Віталько від 25.02.2009, 19:34:44 ---Який ше в жопі тріал? Тіки шо ж трасу будували для гонок?!

--- End quote ---
Упс, мені чогось відклалось в мозку що то має бути траса для велотріалу. Якщо для гонок то трохи інші критерії відбору. Тоді знову ж таки в дендропарку, але трохи по іншому. Пропоную коло робити навколо "яру". Тобто від карпат котимося до кутківець по правій стороні(елемент екстріму бо купа поворотів і дерев), а від кутківець до "карпат" по іншій стороні, там вже просто буде рівний(по вертикалі  ;D) відрізок де вже більше сила і витривалість потрібні будуть, ну і зєднувати ці кола буде убер-апхіл. Дожина кола десь кілометра півтора.
 В суботу певно зможу вибратися. Але добиратися ми будемо довго бо я буду на РокМашині.(гібрида нехочу в сніги брати)

skeleton13:
Хм...я напенво б тоже поїхав */\*хотя незнаю чи вийде мені :( Але якшо буде виходити то напишіть де і в котрій год зустрічаємся? :)

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version