Мандрівки > Звіти
Snowbike 09 Львів
Erazel I-st:
--- Цитата: Віталько від 24.02.2009, 19:44:04 ---Ти шо собі гониш? Одинаковий ландшафт? Ти певно тіки по асфальту і їздив. А на рахунок карєру - дядьку, ми не ДХ, ми КК
--- End quote ---
На рахунок ДХ-КК, то ти неправий, ніхто не заставляє скакати там з каменюк і спускатися по схилах, можно просто використати природні нерівності дна карєру ;)
Що до ландшафту біатлонки то якщо уважно придивитися то ландшафт біля біатлонки складається з пологих горбів порослих деревами, причому , як мені здалось, досить рівний він там. Хоча то треба їхати і дивитися. Бо я можу погано памятати.
Віталько:
--- Цитата: erazel від 25.02.2009, 13:53:54 ---
--- Цитата: Віталько від 24.02.2009, 19:44:04 ---Ти шо собі гониш? Одинаковий ландшафт? Ти певно тіки по асфальту і їздив. А на рахунок карєру - дядьку, ми не ДХ, ми КК
--- End quote ---
На рахунок ДХ-КК, то ти неправий, ніхто не заставляє скакати там з каменюк і спускатися по схилах, можно просто використати природні нерівності дна карєру ;)
Що до ландшафту біатлонки то якщо уважно придивитися то ландшафт біля біатлонки складається з пологих горбів порослих деревами, причому , як мені здалось, досить рівний він там. Хоча то треба їхати і дивитися. Бо я можу погано памятати.
--- End quote ---
Погано дивився, там в лісі стежок уйма. А в карєрі фігово, там ніякої траси не побудуєш
Dreamland:
--- Цитата: erazel від 25.02.2009, 13:50:41 ---Я туди недавно ектрималів водив. багато горбів і рівних, є й болото
--- End quote ---
Сусанін :)
Erazel I-st:
--- Цитата: Dreamland від 25.02.2009, 18:09:08 ---
--- Цитата: erazel від 25.02.2009, 13:50:41 ---Я туди недавно ектрималів водив. багато горбів і рівних, є й болото
--- End quote ---
Сусанін :)
--- End quote ---
Нєа, нажаль сусаніна з мене не вийшло, вони вернулися.
Erazel I-st:
--- Цитата: Віталько від 25.02.2009, 17:07:19 ---Погано дивився, там в лісі стежок уйма. А в карєрі фігово, там ніякої траси не побудуєш
--- End quote ---
Вєталь, здається ми про різне говоримо. Ти про КК трасу я про трасу для тріалу. Тріальна траса не має бути довгою, її задача бути максимально технічно складною. так що всякі стежки в лісі тут абсолютно неграють ролі.
Навігація
Go to full version