Мандрівки > Звіти
Snowbike 09 Львів
kamyanets:
Ну можна для початку зробити маленькі клубні змагання.
Поїхати подивитись на ті горби, попробувати покататись. Наступного разу взяти якоїсь мотузки для обмеження коридору і спробувати зробити трасу.
Я думаю то варто зробити, щоб навіть три-чотири чоловіка відчули радість катання.
Згодом зявиться спортивний інтерес порвати львівян - бо по тріалу до них ще задалеко (мені принаймні).
Якщо на вихідних буду в Терн і вел буде з колесом - їду в парк біля Карпат.
Буде добре, якщо хтось покаже де були ті змагання.
Доречі було там два вела з шурупами в покришках - непогано працювало.
Erazel I-st:
Та ті шипи тільки зимою і використовувати. Хоча для тріалу де бувають моменті великого миттєвого навантаження на резину може тоже пригодились(по аналогії з мотоциклами), то треба пробувати.
На рахунок трас біля Карпат то невийде. там траса була всього лиш на пару десятків метрів, але насичена. Треба дочекатися весни і самим придумати місцину для того. Навіть вручну трішки змінити ландшафт, там горб накопати, там схил на доріжці зробити, і т.д. Так що весною можна за діло братися. Досвід маю вже трохи в копанні трас, спілкування з екстрималами сказується :) .
skeleton13:
Хм...класна ідея на рахунок траси в Тернополі */\*)Якшо треба буде якась допомога то +1 копалка трас є :D
Andrizzio:
ура, копаєм і їдем */\* */\* */\*
xlibes:
Сама весела траса, з усіх по яких я їздив на своїх 28" сліках, це у Кутківецькому лісі, особливо після дощу і з поганими гальмами.
Десь 2 рази пішов боком. Але там є такий недолік як багато повалених дерев. От би їх прибрати...
Ще досить весело на тому ж таки байку і з тими ж поганими гальмами у Дендропарку.
Але весь кайф від спусків-підйомів легко наломується присутністю перехожих.
Тре гальмувати і стає нецікаво...
Ще певно можна поганяти лісочком за "біатлонкою" коло Підгороднього.
І непогано було в лісі за Петриками.
Ідеального місця певно не існує. Але тре їздити всілякими закутками, щоб розвідати щось нове і цікаве.
Навігація
Go to full version