Мандрівки > Майбутні

„День Велосипедиста” в Тернополі

<< < (14/33) > >>

Віталько:

--- Цитата: Yanek від 03.03.2009, 17:15:58 ---Заставний, ніби теж не проти - він теж класний чувак!

--- End quote ---

:D :D :D Поки то не стосуєтсья його бабла - цому по однмоу місцю, а це не означає шо він класний. Він як був мудилом так і лишиться :)

По темі - Pулі різні є, але 80 см вистачить. А півтора метра не забагато? Не в всіх рами 38" :). А спіраль малюєтсья в акаді за 20 секунд, то не є проблема. Але де її зробити?

wuwuzange:

--- Цитата: Yanek від 03.03.2009, 17:19:18 ---Йой, а от щодо креслення то я навіть не знаю з якої сторони братися.
Я думав може інженер по фотці то зможе якось накидати, як ворожки по фотографії вроки знімають:))
Та розмір спаралі такий щоб ровер влізся, якщо про неї говоримо. Там десь півтора метра висота і сантиметрів 80 між витками, такщоб повністю з рулем заїхати, як на фотці. Я руля не міряв - навіть не знаю скільки він там - то так приблизно сказав

--- End quote ---

спробую так до нього підійти!
але 1,5 метра то не забагато??? думаю десь 0,9-1,2м буде норма.
а діаметр тих спіралей(глибина)?

Andrizzio:
про мера згоден  >:(
 по темі - згідно фотки - там міський ровер стоїть - то висота (діаметр) десь 85 - 90 см, а ширина витка тоді десь 45 - 50см.
Полоса - 4-5 см ширини і 4-5 мм товщини, щоб хоть якась жорсткість була

wuwuzange:
до Ромка, того шо Багаван прохання!!!
може є зображення спіралі в більшому форматі. дай пряму ссилку, щоб я міг собі роздрукувати

Віталько:
http://www.bikeparking.com/wellespiral/index.html

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version