Мандрівки > Майбутні

„День Велосипедиста” в Тернополі

<< < (13/33) > >>

Yanek:
wuwuzange щось дізнався за ціну?

Міська рада каже приблизно таке: ми вас підтримуємо, ви класні чуваки, що взялися за ту тєму. Якщо найдете спонсора і забацаєте самі ту велостоянку, то честь вам і хвала - ми погодимо її розміщення, і все буде чотко!
Дайте нам зразок що то таке і як воно може виглядати - то ми пробєм по своїх комунальних підприємствах, може і наші хлопці візьмуться за її виготовлення, якщо то буде не дуже накладно, і не космічно по баблу.

Отаке то. То нині я роздрукую те Урбо і ту спіраль і піду ближчим часом в мерію показувати.

Andrizzio:
та то міській раді як два пальці, але то їхні недовкрадені гроші, якби якогось депутата там найти шо по спорту трохи виступає шоб поміг в тому питанні ...

wuwuzange:
Ціни нема... є фірма і людина інженер, яка може дати відповідь по можливості виготовлення і ціні!
Але мені тре якесь більш менш креслення, а не просто фотка.
чи розміри не важливі???   :o

Yanek:
Фактично так і є - що два пальці!
Спілкуємося з Юриком - керівником управління молоді і спорту - молодий, активний, і толковий, наскільки я його знаю, дядько. Він то по суті і може протягнути! Заставний, ніби теж не проти - він теж класний чувак! так що думаю 2 роки чекати не доведеться.

Ще повернемося таки до місця встановлення.
В проекті таки написано стоянка в центрі - то від того вже певне відходити не будемо. Можна конєчно і до парканчика біля Цуму, або біля міліції, як я то робив, ровер паркувати але ставити в стоянку - то вже якось виглядає! Фактично то і на майбутнє - аби люди, які працюють десь в центрі могли на день там ровер припинати, приїхавши з дальніх районів. Народ приїхав в магазин - ровер поставив, затарився - і поїхав назад. Все таки в центр зїжджаються зі всюди.
наразі відкрите питання де?

Yanek:
Йой, а от щодо креслення то я навіть не знаю з якої сторони братися.
Я думав може інженер по фотці то зможе якось накидати, як ворожки по фотографії вроки знімають:))
Та розмір спаралі такий щоб ровер влізся, якщо про неї говоримо. Там десь півтора метра висота і сантиметрів 80 між витками, такщоб повністю з рулем заїхати, як на фотці. Я руля не міряв - навіть не знаю скільки він там - то так приблизно сказав

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version