Мандрівки > Майбутні
„День Велосипедиста” в Тернополі
Yanek:
Біля супермаркетів - то перспектива. Наразі шукаємо місце в центрі. Для чого в центрі - ну типу приїхав в центрі на роверку - і пішов пішки пиво пити з колєгами, чи з дівчиною гуляти пішки. Потім назад вертаєшся, щоб за таксі не платити - сві на свій ровер і поїхав додому. Я принаймні, так робив. Біля щогли я навіть не знаю де там місце мона найти. Хіба під самим прапором - але якось не надто естетично.
skaz:
Спіральна файна - але Урбо, як на мене практичніша й дешевша буде, та й краще всюди біля супермаркетів по пару Урбо ніж ту спіральну впаяти - чи буде така кількість байків на ту спіральну??
Yanek:
Боюся, що Урбо - то така штука, яку перший ліпший гопнік візьме та й спробує нагнути - бо то щось типу нове і таке красіве! Хоча біля супермаркетів - то дійсно варіант, там де світло і охорона
Andrizzio:
ми тут собі так говоримо, хотілося би почути шо про то каже міська влада? Чи то питання тільки готується для подання на розгляд ?
CoRacK:
Що не кажіть, а в центрі стоянку робити я не бачу смислу, біля супермаркету ще куди не йшло, та взяв припняв ровер до паркану біля Універмагу, та й усе ;D.
P. S. Щось чує моє серце, що нам не бачити тої стоянки ще мінімум 2 роки :-\.
Навігація
Go to full version