Мандрівки > Майбутні

„День Велосипедиста” в Тернополі

<< < (11/33) > >>

CoRacK:
Мені здається, що стоянку доцільно ставити біля великих магазинів чи супермаркетів (Орнава, Cash & Carry, Подоляни, Фуршет ...), біля Універмагу є паркан ;D.
Для чого стоянка біля перемоги???
Я точно не буду її використовувати, а то в кіно йти в велошортах, якось не коректно  :) ;D :D.
А куди ще можна піти залишаючи там ровер, я навіть не знаю :-\.

Petryxa:

--- Цитата: Yanek від 02.03.2009, 17:37:04 ---Привіт всім роверистам!
Щодо стоянки - спіралі, то вона добра тим, що є як вчепити до неї ровер, перемотавши тросом і раму і колесо.
Думаю що вже сам трос пиляти ніхто не додумається - тим більше, що стоянка полюбе буде стояти десь в центрі на видному місці. Я пару раз лишав доночі ровер в центрі припнутим до якогось паркану - і нов проблем.
Між іншим щодо місця: В кого які є варіанти - бо найперша була пропозиція  поставити її біля Перемоги. Центр, багато місця, освітлено і людно!
 Може в когось інші бачення і аргументи?

--- End quote ---

ситуація: телефонує мені якось товариш і говорить,що припнєв ровер до паркану, а коли відмикав зламав ключ всередині замка... добре що то було в 100 м від мого під"їзду, беру ножиці по металу і йду до нього... хвилини півтори-дві возився з тросом (ножиці були ну вже зовсім тупі) і вуаля - ровер вільний. ніхто з перехожих навіть не глянув, хоча було це в людному місці... так що я б не був 100% впевненим в тому, що "сам трос пиляти ніхто не додумається", особливо якщо є пневмо-ножиці, отак-то...  8)

CoRacK:
+1
Прийдеться ровер ланцюгом припинати, ;D пилкою по металу в людному місці важче орудувати :D.

Romko:
Напевно ви дуже впевнено поводились, щоб щось у вас питати >:(
Ще варіант. В принципі, в центрі доцільно встановити кільканадцять велостоянок типу Урбо, тобто в місцях де не дуже розвернешся - займає мало місця, практична для 1-2 незалежних великів, а залежних (знайомих), то можна й по три з кожного боку.
Але момент однієї більшої діє. Пропонуймо!

xlibes:

--- Цитата: Andrizzio від 25.02.2009, 09:52:17 ---і ше простенька ...

--- End quote ---

Отакі, простенькі, і є по всьому Лондону.

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version