Мандрівки > Майбутні

„День Велосипедиста” в Тернополі

<< < (2/33) > >>

Andy:
А щось моя душа чує, що велостоянка буде біля "Подолян"  :)

В загальному - підтримую. Але щоб поїздка по місту знову не супроводжувалася перекриванням вулиць (самими ж велосипедистами  :D).

Віталько:

--- Цитата: Andy від 22.02.2009, 10:27:57 ---А щось моя душа чує, що велостоянка буде біля "Подолян"  :)

В загальному - підтримую. Але щоб поїздка по місту знову не супроводжувалася перекриванням вулиць (самими ж велосипедистами  :D).

--- End quote ---

А шо поганого? :) Таксістам можна а нам нє?

Andrizzio:

--- Цитата: erazel від 22.02.2009, 09:47:34 --- Я незнаю чи буде хтось велостоянками користуватися. Чому? Бо банально буде якось страшнувато залишати велосипед без нагляду, навіть привязаний. В Європі стоянки є, але чогось найбільше звідти і крадуть. Парадокс. Але то діло другорядне, головне щоб почали ставити стоянки, а як збільшити рівень безпеки то якось рішиться.

--- End quote ---

заїдуть бусом і лишать тільки троси порізані і ше дешеві ровери  :o . Ну подивимся шо там придумають  :)

kamyanets:
Велостоянка - це зварна конструкція, куди встромляють переднє колесо ?

Ще було б добре, щоб :
- добре поремонтували дороги
- почали якось штрафувати велосипедистів та пішоходів

skaz:
Круто - ну ровер все одне лишати стрьомно, але то буде вже хоч якийсь крок вперед, та й не у всіх такі круті ровери і їм ті стоянки будуть потрібні (бо я б краще їздив до магазину, ніж топав пішки).

Навігація

[0] Сторінка Повідомлень

[#] Наступна сторінка

[*] Попередня сторінка

Go to full version