Мандрівки > Майбутні
„День Велосипедиста” в Тернополі
bhagavan:
Щодо фотки - то її взяв просто з каталогу фотографій у неті на http://www.flickr.com/ по запиту bicycle parking. Pозміри - бачиш - там на фотці стоїть ровер - можна приблизно прикинути розмах керма і ростовку рами. Хіба так :(.
Sonce:
Народ хто має знайомих ковалів або зварщиків треба прорахувати цю спіралевидну стоянку...скіки получиться вартість такої стояночки...
wuwuzange:
--- Цитата: Sonce від 02.03.2009, 14:44:09 ---Народ хто має знайомих ковалів або зварщиків треба прорахувати цю спіралевидну стоянку...скіки получиться вартість такої стояночки...
--- End quote ---
завтра може буду мати якусь відповідь
Yanek:
Привіт всім роверистам!
Щодо стоянки - спіралі, то вона добра тим, що є як вчепити до неї ровер, перемотавши тросом і раму і колесо.
Думаю що вже сам трос пиляти ніхто не додумається - тим більше, що стоянка полюбе буде стояти десь в центрі на видному місці. Я пару раз лишав доночі ровер в центрі припнутим до якогось паркану - і нов проблем.
Між іншим щодо місця: В кого які є варіанти - бо найперша була пропозиція поставити її біля Перемоги. Центр, багато місця, освітлено і людно!
Може в когось інші бачення і аргументи?
skeleton13:
Біля перемоги то далеченько) але біля шпиля, ну там де прапор висить, біля площі, от там думаю було б класно
Навігація
Go to full version