Мандрівки > Майбутні
„День Велосипедиста” в Тернополі
bhagavan:
Оце якраз такі типи стоянок які в нас ще подекуди можна зустріти - легкі зварні коснтрукції під посадку переднього колеса. Недолік - не враховують дискові гальма (у багатьох ротори можуть бути досить великі і тендітні)... до того ж шоб ровер стояв, защімлений переднім колесом - це має бути досить точна посадка - люфт вправо люфт вліво - і вже нема на шо спертися.
П.С. там я бачу дві дуги різної висоти - може це якраз дискові гальма враховані :) ?
bhagavan:
До речі, а чому нема вуличиних стоянок а-ля такі_як_в_потязі: Підвіс за переднє упор на заднє?
Або просто підвіс за переднє - шоб не тре було враховувавати ростовку ровера. Тоді ростовка буде компенсуватися за рахунок кута нахилу до ґрунту. Площину меншу займає... але потрібна стіна.
Petryxa:
--- Цитата: bhagavan від 25.02.2009, 12:29:56 ---П.С. там я бачу дві дуги різної висоти - може це якраз дискові гальма враховані :) ?
--- End quote ---
та мабуть не враховані )) висота меншої дуги 25 см...навіть ротор 160мм на 26" буде зачіпати
bhagavan:
Китайці рульять:
В Тайпеї на виході з метро було встановлено 320 таких двохярусних велостоянок (два яруси зробили через брак площі порковочної :) ).
Малюнок клікабельний - на клік - великий розмір.
bhagavan:
Це варынат стоянки Урбан у кілька секцій.
А це нетривіальне використання стоянки Урбан - на 90градусів :)
Ще один нетривіальний варіант двохярусної стоянки в умовах дефіциту простору
НеУрбан, красива але не знаю чи практична стоянка:
"Турнікетна" стійка:
Навігація
Go to full version