Мандрівки > Майбутні
„День Велосипедиста” в Тернополі
Andrizzio:
на весну і літо для наркоманів такі стоянки будуть клондайк, такшо по одному нєфіг лишати - когось треба лишати біля роверів.
Andrizzio:
;D така стоянка є біля магазину в Гаях, через які в Лозову і Стегніківці їдем
CoRacK:
На мій погляд, чи є ті стоянки, чи немає, ситуація від того не міняється, велосипед залишати без нагляду НЕ МОЖНА :-\ >:D. Треба чекати поки в наших людей з'явиться, хоча б елементарна культура :(, (я вже не кажу європейська культура :)).
Віталько:
То десь на 5 поколінні після тебе буде :)))))
yahacom:
--- Цитата: Віталько від 23.02.2009, 16:04:22 ---
--- Цитата: yahacom від 23.02.2009, 15:14:19 ---
--- Цитата: kamyanets від 23.02.2009, 10:59:37 ---Велостоянка - це зварна конструкція, куди встромляють переднє колесо ?
--- End quote ---
Через то і стрьомно лишати там байк. а то колесо тіки лишиться на парковці ;D . Але загалом то добре вже є якісь просування в цьому ділі.
Народ, може хтось знає, як посприяти цьому дійству, чи може в нас в Тернополі є якийсь клуб велосипедистів??? Дуже хотілося б приймати участь трохи в організації такого дійства, чи в рекламній кампанії....
--- End quote ---
Бери арматуру, зварочний апарат і сприяй :D. Чим тобі участь в даній акції не подобається? Чи ти хочеш шоб міська прийшла і всьо зробила, ше й по вишибалу біля кожної стоянки?
--- End quote ---
а я шо десь казав, шо мені участь в акції не подобається?
Навігація
Go to full version