Тема: Ремонт відеокарти  (Прочитано 3850 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.


Offline mix_g

  • Ветеран
  • Повідомлень: 551
  • Карма: +3/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« : 15.07.2016, 22:13:50 »
Вітаю шприхалі, знаю що не по темі, але більше нікуди звернутись. Так сталось, що комп не грузиться, пищалка перший раз пискнула(так як і завжди було при справному обладнанні) і через пару секунд ще один сигнал, короткий але чуть голосніший. На моніторі пише що сигналу нема. На мат.платі горить світлодіод boot device led. Гдд всі повідключав крім ссд, звукову карту витягнув, одну планку ОЗУ витягав, результат той самий. Підозрюю відеокарту, так як напередодні возив її в рюкзаку(в коробці). Чи є хтось серед нас, хто зможе протестувати відеокарту? (Asus gtx 670) або порадьте куда мені можна звернутись
« Останнє редагування: 15.07.2016, 22:30:41 від mix_g »

Offline Vetalj

  • Постійний користувач
  • Повідомлень: 103
  • Карма: +2/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #1 : 16.07.2016, 10:06:39 »
ссд також треба відключити і взагалі все що в мамку вставляється крім проца... включати і по сигналам динаміка визначати несправність, першою треба вставляти память в різні слоти ( можно дивитись тут:  http://www.allmbs.ru/bios-01.html)... можно ще зробити ресет біоса на мамці... а відяху я протестував би на свому але мене на вихідних не буде в місці

Offline ancikv

  • Постійний користувач
  • Повідомлень: 171
  • Карма: +0/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #2 : 16.07.2016, 11:13:47 »
Принось гляну. 097 чотири вісім шість 9205

Надіслано від мого XT1585, використовуючи Tapatalk


Offline mix_g

  • Ветеран
  • Повідомлень: 551
  • Карма: +3/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #3 : 18.07.2016, 10:16:57 »
з відеокартою атбой... на робочому ПК вставив відуху, все норм завелось. Або мамка, або блок живлення по струму не витягає

Offline Vadila

  • Ветеран
  • Повідомлень: 1554
  • Карма: +11/-6
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
« Reply #4 : 18.07.2016, 11:13:50 »
Може бути проблема в моніторі. Пропав контакт з лампами або вони погоріли. Не пробував інший монітор?

Offline mix_g

  • Ветеран
  • Повідомлень: 551
  • Карма: +3/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #5 : 18.07.2016, 12:17:38 »
якби монітор накрився, то мамка би повністю стартувала, грузився віндовс, а в мене дальше біоса не стартує. Як варіант, пам'ять або проц накрилися, але їх теж виключаю, бо на мамці всі пост світлодіоди проходять провірку, окрім boot device led
Радий що хоть з відухою все норм, бо на гтх 1060 бабла не наскребу  :'(
« Останнє редагування: 18.07.2016, 12:24:12 від mix_g »

Offline mix_g

  • Ветеран
  • Повідомлень: 551
  • Карма: +3/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #6 : 18.07.2016, 20:05:12 »
з роботи взяв блок живлення, підключив - та сама фігня. Методом виключення залишається оперативка, проц і мамка. Якщо оперативка - пофіг, вона не дуже дорога, а от якщо мамка чи проц... ті що в мене тепер коштують по 4-5 тисяч((.  ОЗу завтра на робочому ПК протестую. Проблема з провіркою мамки і процесора, в мене платформа АМД, сокет АМ3+. Ні в кого не можу таке знайти. Може хтось допоможе?) З мамкою і процом під'їду будь куди...

Offline mix_g

  • Ветеран
  • Повідомлень: 551
  • Карма: +3/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #7 : 19.07.2016, 08:36:53 »
Оперативна память робоча, на робочому ПК вставив, все нормально працює. Залишається материнка або процесор.
Чи є хтось, хто допоможе ?) Потрібно вставити мій процесор в чиюсь материнку, в мене fx8320, сокет АМ3+
Або підключити вашу переферію на мою материнську плату, asus sabertooth 990fx. Хелп  :'(

Offline switch

  • Старожил
  • Повідомлень: 459
  • Карма: +6/-0
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #8 : 19.07.2016, 10:50:19 »
практично 90% на мамку. проци рідко дохнуть. але при можливості перевірити можна.

Offline Erazel I-st

  • Головний модератор
  • Ветеран
  • Повідомлень: 6589
  • Карма: +63/-18
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
    • Erazelium
« Reply #9 : 19.07.2016, 13:50:01 »
А банальщину не пробував? Біос ресетнути. Часто таке допомагає коли у мамки заскоки бувають.
Ви звали? Я прийшов. Помріть же флудерасти.

Offline mix_g

  • Ветеран
  • Повідомлень: 551
  • Карма: +3/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #10 : 19.07.2016, 14:28:12 »
мамку ресетнув, і не один раз)
Немаю де мамку і проц провірити(

Offline pharaon

  • Новачок
  • Повідомлень: 16
  • Карма: +0/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #11 : 21.08.2016, 21:58:41 »
У мене с-ма ам3+ з аналогічним процом, але навряд захочеш перти в теребовлянський р-н))

Надіслано від мого LG-F320S, використовуючи Tapatalk


Offline pharaon

  • Новачок
  • Повідомлень: 16
  • Карма: +0/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #12 : 21.08.2016, 22:01:03 »
Занеси до Діми (Mr.Dem з ффм) в тетраконсалтинг. Може подивитись

Надіслано від мого LG-F320S, використовуючи Tapatalk


Offline Erazel I-st

  • Головний модератор
  • Ветеран
  • Повідомлень: 6589
  • Карма: +63/-18
  • Стать: Чоловіча
    • Перегляд профілю
    • Erazelium
« Reply #13 : 22.08.2016, 08:24:07 »
А тетра ще жива? Щось вже давно не бачив її.
Ви звали? Я прийшов. Помріть же флудерасти.

Offline pharaon

  • Новачок
  • Повідомлень: 16
  • Карма: +0/-0
  • Стать: Чоловіча
  • Добра людина
    • Перегляд профілю
« Reply #14 : 28.08.2016, 19:35:35 »
На грушевського переїхали

Надіслано від мого LG-F320S, використовуючи Tapatalk


Теґи:
 

Тут ходять в походи
Мы используем TeamLab Online Office